Предговор

Философията на Tiens Group 

Принос към обществото чрез възстановяване на здравето на човечеството

Всеки ден, в над 190 страни по целия свят, повече от 30 милиона домакинства се наслаждават и възползват от предимствата на натуралните и здравословни продукти, произведени от световноизвестната китайска компания TIENS.

Нейната гама продукти за здравето е вдъхновена от 5000 годишната китайската култура за запазване на здравето.

Хиляди служители и световни дистрибутори на TIENS са превърнали в своя ежедневна мисия насърчаването на позитивен, природо-ориентиран и здравословен начин на живот. Тяхното послание е за здраве, предприемчив дух, успех, състрадание и надежда.

Вдъхновени от тази визия, огромен брой физически лица и дружества изградиха силно стратегическо партньорство с Tiens Group. Добре познати имена и световноизвестни брандове като Microsoft, Pfizer, IBM и China Telecom, формираха успешни партньорства с TIENS.

Дистрибуторите и служителите на TIENS преследват страстно своята мисия, споделяйки корпоративните цели за възстановяване и насърчаване на здравето на хората, чрез развитие на бизнеса на световно ниво. Тяхната амбиция е свързана с реализиране на визията за “Отлично здраве за всеки”, под стратегическото ръководство на Основателя и Председател Ли Дзинюан.

Tiens Group е успешно глобално предприятие с амбиции да промени качеството на здравето по света, да създава възможности за бизнес развитие и да разпространява надежда. Опирайки се на своите здрави корени в Китай, TIENS бързо се превръща в космополитен бранд за глобалните потребители.
Прочетете повече в следващите страници за историята на успеха на Tiens Group и можете да изберете да станете част от нас...